Hamtimmer brengt alle schrijnwerken in Hamme tot een perfect eindresultaat

Met meer dan 30 jaar ervaring van projecten rond schrijnwerk in Hamme is Hamtimmer een gevestigde waarde geworden, met werven in gans België. De bedrijfsnaam komt door een samenvloeiing van Hamme en Timmerwerk.

Jarenlange ervaring

Naast schrijnwerk heeft het bedrijf ondertussen ook een ruime ervaring in andere houtwerken zoals trappen, binnenafwerkingen, broedblokken, dakwerken en veel meer.

Als specialist in buitenschrijnwerk voor ramen en deuren werkt Hamtimmer in zowel hout, pvc als aluminium. Eveneens kunt u rekenen op deskundig advies bij de materiaalkeuze van uw project of werf. Naast de vakkennis in schrijnwerk in Hamme en Dendermonde kan Hamtimmer u eveneens adviseren in binnenafwerking en houtbescherming met verf en beits.

Alle diensten van Hamtimmer worden bovendien steeds correct en stipt opgevolgd zodat de klant op een vlotte afwerking kan rekenen.

Contact en offerte

Uiteraard kunt u steeds contact opnemen met Hamtimmer bvba. Dankzij vakkennis en ervaring sinds 1990 kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen die steeds wordt voorzien van het nodige advies. Uw project wordt dan opgemeten, bekeken en berekend volgens de regels van de kunst.

Hamtimmer bvba: Uw referentie in buitenschrijnwerk.


Back to Top